Softuer

Nokia publikon tërësisht kodin burimor të Symbian

Publikuar , 01 Prill 2011
0
Nokia publikon tërësisht kodin burimor të Symbian

Të gjithë të interesuarit do të jenë në gjendje të gjejnë kodin burimor të Symbain në kuadër të ueb faqes së Nokia, që më parë ishte larguar pasi Nokia kishte mbyllur Fonacionin Symbian. Në momentin që do të kompletohet projekti, faqja do të ofrojë dokumente dhe vegla si dhe kodin burimor të Symiban. Të gjithë skedarët e nevojshëm do të ngarkohen gjatë javëve të ardhshme, ndërsa është theksuar se të gjitha ata që dëshirojnë të kenë qasje në këtë kod duhet të kenë parasysh që së pari të regjistrohen.

Kontribuesit potencial të kësaj platforme mund ta bëjnë kontaktojnë më shpejtë kompaninë Nokia përmes pjesës Contact Us, kurse në anën tjetër strategjia e Nokia do të vazhdojë të ecën drejt implementimit të Windows Phone. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Një aplikacion i cili vendos fytyrat e përdoruesve në skena filmash bëhet viral