Harduer

Nokia Surge zyrtarisht në shitje me AT&T

Publikuar , 14 Korrik 2009
0
Nokia Surge zyrtarisht në shitje me AT&T

Celulari i mençur (smartphone) i bazuar në Symbain S60 është krijuar për të vënën ë shënjestër adhuruesit e medieve sociale, dhe si i tillë përmban një tastierë të plotë QWERTY, shfletues me përkrahje për Flash, një aplikacion JuiceCaster të parainstaluar për ngarkim të lehtë të statusit në Facebook/Twitter dhe një çmim që sigurisht do të kthejë kokat.

Për vetëm 79.99 dollarë, ju gjithashtu do të keni një kamerë 2 megapikselëshe, Navigues AT&T, AT&T Video shpërndarje, etj. Nëse veçse nuk është shitur tërësisht, ky model pritet të paraqitet në treg me 19 të këtij muaji.

LEXO EDHE:  Telefoni 5G më i hollë në botë vjen nga një emër jo shumë i njohur