Harduer

Nokia N9 në fund të vitit

Aug 20 2010
0 Shpërndarje
Nokia N9 në fund të vitit

Edhe pse nuk ka shumë informata për celularin e ri, N9 dukët shumë më i mirë së ai N900. Duke marrë parasysh së ky është celulari i parë Meego (Modeli Nokia N9 do të jetë pjesë e linjës Symbian, pas Nokia N8), atëherë me siguri do të jetë model shumë i mirë.

Fotografitë dolën në ueb faqe kinez Baidu, me detaje të reja për modelin, që do të jetë metalik më disa pjesë të plastikës, dhe me QWERTY mjaft impresiv. Ne e pamë këtë model në video disa muaj më parë dhe ishim në dyshim nëse ishte i vërtetë apo jo.

Thuhet se ky model do të del në shitje para fundit të vitit, që do të thotë së do të konkurrojë së bashku më modelin N8, andaj do të jetë interesantë të shohim nëse Nokia do të paraqesë N9-in në Nokia World, që do të mbahet muajin e ardhshëm.

Lajmet e fundit>