Lajmet

Norton e Kaspersky më të mirët e çerekut të dytë të vitit 2010

Aug 19 2010
0 Shpërndarje
Norton e Kaspersky më të mirët e çerekut të dytë të vitit 2010

Norton Interent Security ka postuar një rezultat total prej 16/18, që është një rezultat i arrirë vetëm nga Kaspersky. Norton ka tejkaluar Kaspersky në detektimin 0-day, duke kapur që të gjitha 59 mostrat, kurse Kaspersky i lëshoi dhjetë prej tyre.

Që të dy aplikacionet postuan rezultate të ngjashme të shfrytëzueshmërisë dhe treguan vlera mbresëlënëse për sa i përket mos ndikimit në shpejtësinë e sistemit – 134 sekondat e tyre madje mundën e dhe 163 sekondat e Microsoft Security Essentials.

Norton Internet Security 2010 ka gjuajtur vetëm dy paralajmërime false pozitive kundrejt Kasperksy-të që gjuajte tre, gjatë një periudhe testimi prej tre muajsh. Nuk është keq kur konsiderohet se janë bërë më shumë se 600.000 raste testimi.

Testi është bërë gjatë çerekut të dytë të këtij viti dhe ka përfshirë 19 produkte në zona të ndryshme të mbrojtjes, riparimit dhe shfrytëzimit. Rezultatet e plota mund t’i shikoni këtu. (PCWorld Albanian)

Tags >

Kaspersky
Lajmet e fundit>