Lajmet

Notepad++, është editor kodi falas në disa gjuhë

Nov 23 2012
0 Shpërndarje
Notepad++, është editor kodi falas në disa gjuhë

Notepad++ punon në mjediset e Microsoft Windows, kurse përdorimi i tij rregullohet me licencën GPL.

Notepad++ është i shkruar në C++ dhe përdorë Win32 API dhe STL të cilët sigurojnë shpejtësi më ta madhe të ekzekutimit.

Versioni më i ri mban emrin Notepad++ 6.2.2 dhe sjellë rregullimin për problemin i cili rrezikon shfaqjen e url linkut në dokumentet php, ku është shtuar kapaciteti në mënyrë që rrugëtimi të trajtohet si “\test\test.txt”.

Poashtu vijnë edhe versionet e reja të plugin-ve: Spell Checker v1.3.3, NppFTP 0.24.1, NppExport v0.2.8, Plugin Manager 1.0.8, Converter 3.0. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>