Lajmet

Notifyr merr dhe dërgon njoftimet nga iOS në Mac

Publikuar , 25 Maj 2014
0
Notifyr merr dhe dërgon njoftimet nga iOS në Mac

hrdnbf3qraevtcth9gnwiOS/Mac: Me siguri që nuk e keni gjithmonë afër vetes telefonin tuaj, kështu që është e mundshme të ju humbas ndonjë njoftim. Notifyr është një aplikacion që i dërgon njoftimet nga iOS në Mac, kështu që nuk i humbisni ato.

Notifyr punon përgjatë Energjisë së Ulët (LE) të Bluetooth-it (dhe merr çfarëdo njoftimi nga cilido aplikacion që e merrni në pajisjen tuaj me iOS dhe e shfaq atë në Mac-un tuaj. Ju në fakt nuk mund t’iu përgjigjeni ndonjërës prej këtyre njoftimeve, por ju të paktën e kuptoni që ato kanë mbërritur.

Pasi përdor Energjinë e Ulët të Bluetooth-it, do të ju duhet një pajisje që ka mundësi, që ndodhet në iPhone 4S dhe telefonët më të rinj dhe në Mac-un më të ri. Ju mund ta merrni aplikacionin për iOS për disa dollarë, por do të ju duhet edhe aplikacioni për Mac që ai të funksionojë. (PCWorld Albanian)

Notifyr ($3.99) | Dyqani i aplikacioneve iTunes

Notifyr (Falas)

LEXO EDHE:  Funksioni i ri i WhatsApp është për ata që nuk duan të shtohen grupe bisedash pa aprovimin e tyre

Tags >

iOSMac
Lajmet e fundit>