Lajmet

Numri i anëtarëve në Twitter arrin në 145 milion

Publikuar , 04 Shtator 2010
0
Numri i anëtarëve  në Twitter arrin në 145 milion

Nëse bazohemi në të dhënat të cilat i kanë paraqitur themeluesit e Twitter del se ky rrjet social për mikro-blogim vizitohet më shumë sesa aplikacionet e iPhone dhe BlackBerry.
Ev Williams drejtori gjeneral i kompanisë Twitter ka thënë se Twitter tani ka arritur shifrën e 145 milion përdoruesve aktiv të regjistruar, shifër kjo e cila 40% është më e madhe sesa ajo që ishte katër muaj më parë.
Ai gjithashtu tha se 16% e të gjithë përdoruesve të Twitter, kanë filluar të përdorin faqen prej pajisjeve të tyre mobile.

LEXO EDHE:  Operatorët celularë Britanikë injorojnë paralajmërimet rreth Huawei