Harduer

OCZ Z-Drive R2, SSD në port PCI Express

Publikuar , 06 Prill 2010
0
OCZ Z-Drive R2, SSD në port PCI Express

Z-Drive 32 ka disa specifika mbresëlënëse, me shpejtësi shkrimi/leximi deri në 1400 MB/s për versionet 1TB dhe 2TB, dhe gjithashtu ofrohen edhe versione më të vogla që kanë shpejtësi leximi dhe shkrimi deri në 800 MB/s.

OCZ Z-Drive është dizajnuar që të përdoret në server të shpejtësisë së lartë në ndërmarrje dhe jo në kompjuterin tuaj mesatar që keni në shtëpi apo në kompjuterin që përdorni për argëtim. Njësitë janë bootable dhe madje kanë modul interchangeable të memories që nënkupton se ata mund të avancohen.

Nuk ka detaj rreth asaj se sa do të kushtojnë këto SSD të reja OCZ Z-Drive R2, por sigurisht mund të paramendoni se çfarë çmimi do të ketë një pajisje e tillë.

LEXO EDHE:  Ndryshojnë planet e Microsoft me Windows 10X