Softuer

Office 2010 beta

Publikuar , 14 Nëntor 2009
0
Office 2010 beta

Ndërkohë, një sit entuziastësh ka postuar screenshot-e të asajë që pretendohet se është beta e Office 2010 dhe burimi i sajë, vetë Microsoft. Carvin Tech thotë se e ka marrë kodin nëpërmjet një flash-i direkt nga prodhuesi i softuerit dhe disa imazhe të tij janë postuar në faqen web.

Kjo beta është një përditësim i versionit technology preview të programit të prezantuar këtë korrik. Ky version gjithashtu është shfaqur në web përpara datës zyrtare.

Përveç versioneve për desktop të Office 2010, Microsoft gjithashtu po pregatit versione web-i të  Word, Excel, PowerPoint, and OneNote. Një version preview i web apps është tashmë i disponueshëm por është e paqartë nëse këto do të përditësohen javën që vjen.

LEXO EDHE:  Eksperimenti i fundit i Facebook është një aplikacion memesh

Lajmet e fundit>