Lajmet

Office 365 jashtë shërbimi në Evropë

Publikuar , 24 Janar 2019
0
Njerëzit zgjodhën median sociale për u ankuar dhe pjesa më e madhe e konsumatorëve në Evropë nuk merrnin dot as dërgonin e-mail-e. Office 365 jashtë shërbimi në Evropë

Microsoft Office 365 ka rënë dhe shumica e përdoruesve nuk aksesojnë dot e-mail-in. Problemet kanë qenë prezente gjatë gjithë ditës ndërsa në orët e fundit janë intensifikuar.

Njerëzit zgjodhën median sociale për u ankuar dhe pjesa më e madhe e konsumatorëve në Evropë nuk merrnin dot as dërgonin e-mail-e.

Shkaku i problemeve mbetet i paqartë ndërsa Microsoft është në kërkim të një zgjidhjeje.

Ato irrituar jo pak probleme të cilat nuk kanë arritur dot të komunikojnë gjatë ditës.

“Po punojmë për të adresuar problemet që po përjetojnë konsumatorët në Evropë të cilët përpiqen të aksesojnë Exchange Online,” tha një zëdhënës i Microsoft. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Lëvizja e Google do ti bëjë Chromebook-ët popullorë