Softuer

Ofrohen veçori të papërfunduara të HTML5 në IE vetëm për zhvilluesit

Publikuar , 23 Dhjetor 2010
0
Ofrohen  veçori të papërfunduara të HTML5 në IE vetëm për zhvilluesit

Jean Paoli, udhëheqësi i përgjitshëm për strategjinë e ndërveprimit, shpjegon arsyen e ndërtimit të laboratorit për HMTL5 në një postim në blogun MSDN:

“Në prodhimin IE9 zhvilluesit mund të presin HTML5 të gatshme për faqe kështu që ata kanë përparësi nga gjërat më të mira të HTML5 që janë të gatshme dhe për më tepër mund të provojnë që të shfaqin HTML5 me HTML5 Labs. Duke i mbajtur këto të ndara, zhvilluesit mund të marrin çfarë ata kërkojnë pa pasoja negative nga përzierjet e gjërave nga më të ndryshmet në të njëjtin shfletues.

IE9 ofron mbështetje për mostrat më të lidhura në botën e vërtetë të webit. Me botën e vërtetë dhe të lidhur nënkuptohen teknologjitë me ndikimin më të madh që kanë përgjatë kufijve për përdoruesit e shfletuesit. Me mbështetje nënkuptohet ofrimi i mostrave të programuara si të përputhshme që mundësojnë të njëjtën ngritje. Qëllimi është mbështetja e aftësive të reja, idealisht në një mënyrë që bashkëvepron ose do të bashkëveprojë së shpejti përgjatë shfletuesëve.”

Instalimi dhe rregullimi i këtyre veçorive është një proces që duhet të bëhet manualisht dhe kërkon versionin 9 Beta të Internet Explorer-it./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Dr. Mario World vjen në Android dhe iOS

Lajmet e fundit>