Lajmet

OpenEmu rivalizon pothuajse çdo lojë klasike në Mac

Publikuar , 01 Janar 2014
0
OpenEmu rivalizon pothuajse çdo lojë klasike në Mac

OpenEmuMac: OpenEmu është një emulator për video lojërat i cili iu mundëson hapjen e lojërave tuaja, të krijoni koleksione, të rregulloni kontrollues dhe shumë më tepër. OpenEmu bën shumë gjëra që mund t’i prisni.

Ai mund t’iu mundësojë që të rregulloni kontrolluesit e juaj me skema të ndryshme të shpërndarjes për secilën konsollë të cilin jeni duke e emaluar, të organizoni lojërat e juaja në bazë të konsollës apo ndonjë formë tjetër dhe natyrisht, t’i luani lojërat.

Emulatorët nga OpenEmu janë me burim të hapur dhe mund të “rivalizojnë” Nintendo, Super Nintendo, Genesis, Turbografx-16 dhe shumë më tepër. Ai është po ashtu i lehtë për t’u përdorur.

OpenEmu skanon përgjatë diskut tuaj të fortë për lojëra dhe mbështet shumë kontrollues të popullarizuar. Në fatk, ai është emulatori i vetëm që mund të ju duhet dhe punon mjaft mirë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Mbi 100 milion kompjutera Mac janë aktivë në mbarë botën

Tags >

lojeraMac
Lajmet e fundit>