Lajmet

Operatori mobil Orange ka paraqitur në Britaninë e madhe standarde të reja për thirrje zanore

Publikuar , 02 Shtator 2010
0
Operatori mobil Orange ka paraqitur në Britaninë e madhe standarde të reja për thirrje zanore

Operatori mobil Orange këtë teknologji të thirrjeve në HD e kishe paralajmëruar qysh në muajin qershor, dhe thuhet se kjo teknologji dyfishon dispazonin e frekuencave në dispozicion për thirrjet zanore, kurse në anën tjetër operatori mobil Orange thotë se aplikimi i saj nuk do të ketë ndikim në performancën e rrjetit të saj.

Me teknologjinë e thirrjeve High Definition supozohet se përdoruesit e telefonit mobil do të kenë sinjalin dhe zërin më të pastër të mundshëm. Ky operator ende e ka në testim këtë teknologji mirëpo të gjithë ata që dëshirojnë ti pranojnë këto thirrje duhet të kenë nevojë për një telefon High Definition dhe operatori mobil Orange do të ofron falas këtë shërbim për konsumatorët ekzistues.

LEXO EDHE:  Rriten të ardhurat dhe përdoruesit e rrjetit social Twitter