Lajmet

Opsioni i ri i Kayak, Trip Huddle do ta bëjë më të lehtë planifikimin e udhëtimeve në grup

Publikuar , 01 Qershor 2018
0
Një udhëheqës i grupit do të duhet të fillojë procesin në mënyrë që të nisë planifikimin përmes Trip Huddle, i cili thjesht përfshin logimin në të dhe vendosjen e një emri për udhëtimin. Opsioni i ri i Kayak, Trip Huddle do ta bëjë më të lehtë planifikimin e udhëtimeve në grup

Kajak ka prezantuar një tipar të ri që synon të heqë disa nga problemet për planifikimin e udhëtimeve në grup. I quajtur Kayak Trip Huddle, ky tipar lejon që njerëzit të vendosin në mënyrë kolektive për vendimet kryesore të një udhëtimi në grup, si për shembull ku mund të qëndrojnë dhe cilat destinacione do të vizitojnë.

Një udhëheqës i grupit do të duhet të fillojë procesin në mënyrë që të nisë planifikimin përmes Trip Huddle, i cili thjesht përfshin logimin në të dhe vendosjen e një emri për udhëtimin. Pasi të krijohet, ata mund të ftojnë anëtarë të tjerë nëpërmjet një linku të përbashkët ose email, dhe pastaj të fillojnë krijimin e parametrave për të gjithë që të votojnë.

Mendohet si një shërbim i afërt me Doodle, por në këtë rast i përket një procesi të plotë të planifikimit të udhëtimit. Lideri i grupit mund të shtojë destinacione, datat e udhëtimit dhe idetë për akomodim, të cilat të gjitha mund të votohen nga njerëz të tjerë që do të shkojnë në udhëtim.

Çdo pjesëtar i grupit mund të votojë për një ide të propozuar duke e renditur atë me tre zemra, duke sugjeruar destinacione të tjera dhe duke parë renditjen aktuale për çdo opsion në këtë kategori.

Natyrisht, që kur Kajaku shpreson që ju do të përdorni shërbimin e tij për të rezervuar udhëtimin tuaj, shpenzimet e vlerësuara për person do të shfaqen për destinacionet dhe për akomodimin pasi ato janë çuar për votimin e hapur.

Shumë kompani janë munduar për të gjetur mënyrat për të bërë më të lehtë udhëtimin në grup – siç është implementimi i pagesave të ndara nga Airbnb – dhe Trip Huddle i Kayak duket sikur do të jetë një mënyrë efektive për t’i sjellë miqtë tuaj në të njëjtën faqe për të marrë vendime në grup nga një platformë e vetme. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Merrni informacionet më të fundit rreth koronavirusit me një bot komunikimi Facebook Messenger

Tags >

Kayak