Softuer

Organizoni punët tuaja me këtë aplikacion

Publikuar , 21 Korrik 2011
0
Organizoni punët tuaja me këtë aplikacion

Aplikacionet për ueb janë ndryshe nga aplikacionet e tjerë sepse ndikojnë në mendimet që keni; ju duhet të kryeni diçka sot ose nesër. Kur të bëhet sinkronizimi i aplikacionit me versionin për Android duhet të shkruhet emaili. Ju duhet që ta përdorni fjalëkalimin e njëjtë me atë që e keni përdorur për aplikacionin në Android ose punët që i keni organizuar me orar nuk do të punojnë.

Për të caktuar një punë, shtypni add a new task dhe filloni të shkruani. Shigjetat paraqiten pranë secilës detyrë për t’i lëvizur nga sot për nesër. Për të ndryshuar një punë, shtypni edit në pjesën e sipërme. Sapo të kryhet koha e punës që e keni organizuar, thjesht vendosjani një plus për ta dalluar. Ekziston edhe një aplikacion për iPhone, por versioni falas nuk ua mundëson sinkronizimin me pajisje të tjera. Arsyeja më e mirë për ta përdorur këtë aplikacion është ndërfaqja e shkëlqyer./pcworldalbanain

LEXO EDHE:  Aplikacioni i ri i Microsoft për riorganizimin e proceseve dhe listave të bizneseve