Softuer

Pako të reja open source nga Intel

Publikuar , 04 Korrik 2011
0
Pako të reja open source nga Intel

Zgjidhja e parë është e paraparë për Scalable Virtual Enviroments të quajtura DSG (Distributed Scene Graph) dhe sipas Intel këto ambiente në kombinim me cloud computing, mundësojnë që përvoja e përdoruesit të rritet përtej limiteve. 

Dhurata tjetër e Intel është Embree, që mundëson përpunim më të shpejtë foto-real duke shfrytëzuar bashkësitë më të fundit të Intel, me mbështetje për SSE dhe AVX. Embree është dizajnuar për algoritmet përcjellëse të rezeve Monte Carlo, ku shumica e rrezeve janë jokoherente. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Fortnite rikthehet në Google Play Store