Harduer

Pamjet e tabletave të ardhshme nga Asus zgjojnë interesim

Publikuar , 28 Dhjetor 2010
0
Pamjet e tabletave të ardhshme nga Asus zgjojnë interesim

Asus planifikon të përpiqet në shumë sfera, pasi që një grumbull i fotografive të lëshuara të cilat së paku prekin tri paisjet e reja të nuk kategorizohen në radhën e tabletave.

Një nga paisjet e treguara në fotografi duket si një tabletë e “zakonshme”, ngjajshëm me paisjen iPad të prodhuar nga Apple. Të tjerat shihen të jenë tabletë hibride dhe llaptop hibdrid, njëri prej tyre ka një tastierë dhe një touchscreen në kapak, e cila ngjason me Inspiron Duo të prodhuesit Dell.

Asnjë nga fotografitë nuk japin pamje të plota të paisjeve, por mund të quhen si paisje interesante. Për më shumë hollësi duhet të presim nga shfaqja për elektronikën e përdoruesve.

LEXO EDHE:  Google jep 1.5 milionë dollarë për këdo që gjen probleme sigurie te telefonët Pixel

Lajmet e fundit>