Softuer

Pamjet më të çuditshme në Second Life

Publikuar , 10 Mars 2009
0
Pamjet më të çuditshme në Second Life

altKërmij me dhëmbë të fshehur, që udhëtojnë nëpër dimensione të ndryshme. Mure të tejkalueshme. Flokë shumë të këqij. Mirë se vini në Second Life, bota virtuale më e popullarizuar deri më tani. Kam kërkuar të papriturat dhe të pazakonshmet në Second Life dhe nuk jam zhgënjyer.

Njerëzit bëjnë gjëra bizare në Second Life: Ndërtojnë struktura dhe hapësira avangarde, rregullojnë veten e tyre me fytyra të çuditshme (ose trupin dhe veshjet), fluturojnë apo ngujohen në mure, i lëshojnë dyshemetë, luajnë role, ndërrojnë gjininë dhe bëjnë shaka. Bëjnë gjithë ato që nuk mund t’i bëjnë në jetën reale. Ja disa nga pamjet më të çuditshme që i kam hasur.
 

LEXO EDHE:  Linkedin lançon butonë të ngjashëm të reagimeve si në Facebook

Lajmet e fundit>