Harduer

Aparatet e vogla që ofrojnë shumë zoom – Panasonic Lumix FP8, FZ35 dhe ZR1

Publikuar , 27 Korrik 2009
0
Aparatet e vogla që ofrojnë shumë zoom – Panasonic Lumix FP8, FZ35 dhe ZR1

Që të gjithë përdorin sensorin e njëjtë 12.1 megapiksel, kështu që kjo veçori është e përbashkët, ndërsa në perspektivën e fotografimit, dallimi vjen në trup dhe në thjerrë. FZ35 arrin i pajisur me super zoom 18x, që është disi tradicional për modelin FZ28, ZR1 përdor thjerrën e parë në botë 0.3 mm të trashë e cila mund të sjellë 8x zoom dhe FP8 është një standard për thjerrën 28 mm të këndit të gjerë, Lumix.

Natyrisht veçoritë tjera nuk mungojnë dhe disa prej tyre janë këto: njohja e fytyrës, veçori për incizim në HD, stabilizim të imazhit, detektim të buzëqeshjes, largim të syve të kuq, softuer për editim të fotografive në aparat, etj.

  • Lumix FZ35 400 $
  • Lumix ZR1 280 $
  • Lumix FP8 300$

Dhe që të tre do të paraqite në treg gjatë muajit shtator dhe do të ofrohen në lloje të ndryshme të ngjyrave.

LEXO EDHE:  Samsung ka gënjyer konsumatorët për telefonët rezistentë ndaj ujit