Lajmet

Pandora konkurron me Spotify dhe Apple Music me një plan të ri familjar prej $15 në muaj

Publikuar , 28 Maj 2018
0
Pandora po lançon një plan të ri familjar Premium që ofron deri në gjashtë përdorues të pakufizuar të muzikës për 15 dollarë në muaj. Pandora konkurron me Spotify dhe Apple Music me një plan të ri familjar prej $15 në muaj

Pandora po lançon një plan të ri familjar Premium që ofron deri në gjashtë përdorues të pakufizuar të muzikës për 15 dollarë në muaj. Marrëveshja përputhet me çmimin e planeve familjare nga Spotify dhe Apple Music,të cilat ofrojnë qasje respektivisht deri në pesë dhe gjashtë individë.

Me planin Premium të Pandora, çdo përdorues duhet të krijojë llogarinë e vet. Pastaj ata do të kenë stacionet e radios dhe playlistat e tyre, do të jenë në gjendje të shkarkojnë muzikën për dëgjim jashtë linje dhe të kenë qasje në audio me cilësi të lartë të pandërprerë nga reklamat.

Kjo do të thotë që ata marrin të gjitha përfitimet e një përdoruesi të rregullt të Pandora Premium. Paketa familjare duket si përpjekja e fundit e Pandora-s për të provuar të konvertojë një pjesë nga 80 milion dëgjuesit e saj mujorë në abonentë me pagesë (dhe të mbajë ritmin me rivalët e saj).

Kompania filloi shërbimin e saj Premium Marsin e kaluar pasi bleu asete të rëndësishme nga Rdio, por ka një mënyrë për të konkurruar  me Spotify, e cila ka 70 milionë përdorues të paguar që nga ky Janar, krahasuar me Pandora me afërsisht gjashtë milionë.

Llogaritë individuale për Pandora Premium kushtojnë 10 dollarë,kështu që nëse jeni të regjistruar në shërbim dhe keni anëtarë të familjes të cilët mund të përdorin një llogari falas, ndoshta ia vlen ta provoni. Për këtë opsion shkoni te cilësimet e llogarisë suaj të Pandora në ueb ose në aplikacionin celular dhe shkoni në menunë Abonimi.

LEXO EDHE:  A duhet ta instaloni iOS 13.5?