Lajmet

Paragon Software Group paraqet Fjalorët Folës për Mac OS

Jun 29 2009
0 Shpërndarje
Paragon Software Group paraqet Fjalorët Folës për Mac OS

Fjalorët më të mirë të botës janë adoptuar në version elektronik për përdoruesit e MAC, të cilët tani mjafton të vendosin kursorin mbi një fjalë për të parë përkthimin dhe shpjegimin e një fjale.

Fjalë të panjohura nga dokumente, e-mail apo faqe ueb marrin përkthim dhe shpjegim brenda disa sekondash. Përdoruesi mund të dëgjojë gjithashtu dhe shqiptimin e një fjale dhe të mësojë rreth origjinës së saj, si dhe informacioneve gramatikore.

Lajmet e fundit>