Lajmet

Parandaloni shkarkimin dhe instalimin e Windows 10-tës

Jan 4 2016
0 Shpërndarje
Parandaloni shkarkimin dhe instalimin e Windows 10-tës

2016-01-0211-29-35Kemi dëgjuar ankesa të shumta në rrjete sociale rreth versionit më të ri të sistemit operativ më popullor në planet, Windows 10. Të gjithë ata që kanë një kompjuter me Windows 7/8 dhe 8.1 por nuk duan të kalojnë në Windows 10, po ofrojmë një zgjidhje.

Natyrisht që qëllimi i këtij artikulli është nxjerr në pah e një problemi me Windows 10-tën, thjesht çështje preferencash të përdoruesve. Duke qenë se nuk ka një mënyrë zyrtare të parandalimit të përditësimit në Windows 10 do të përdorim një softuer nga plalët e treta.

GWX Control Panel është zgjidhja e shqetësimeve të përdoruesve. Është një mjet i thjeshtë për tu përdor dhe nuk bart asnjë rrezik. Efektivisht parandalon shkarkimin dhe instalimin e Windows 10-tës në sfond. Madje përmes tij mund të fshini edhe skedarët me madhësi 6 GB të instalimit të sistemit operativ nëse është shkarkuar. (PCWorld Albanian)

Shkarkoni GWX Control Panel

Lajmet e fundit>