Lajmet

Paraqiten disa pamje të Android 4.4 KitKat

Publikuar , 25 Shtator 2013
0
Paraqiten disa pamje të Android 4.4 KitKat

Android-4.4-KitKat-Leaked-PhotosGjatë fundjavës që kaloi një numër i fotografive të reja për sistemin e ri operativ të Google, Android 4.4 KitKat, janë paraqitur duke zbuluar një pamje përshtypjeje fillestare për disa veçori të reja që mund të priten në Android 4.4 KitKat kur është lëshuar zyrtarisht.

Fotografitë e këtij sistemi operativ paraqesin disa gjëra më tepër në lidhje me ndërfaqen e re të përdoruesit dhe dizajnit që vijnë në këtë sistem.

Android-4.4-KitKat-Leaked-Photos-1Google pritet që ta lëshojë sistemin e ri operativ më 14 tetor 2013 së bashku me lëshimin e pajisjes së vet të re LG Nexus 5.

Janë paraqitur edhe disa raporte që sistemi i ri operativ Android 4.4 KitKat do të mbështes arkitekturën prej 64 bitësh pas slajdeve gjatë Forumin për Zhvilluesit e Intel-it.

Google pritet të zbulojë më tepër detaje gjatë ngjarjes së vet Big Bang 2013 që është planifikuar të zhvillohet më 14 tetor. (PCWorld Albanian)

Android-4.4-KitKat-Leaked-Photos-2

LEXO EDHE:  Zbulohet data e debutimit të Android 10