Lajmet

Paraqitet Photoshop Express për iPad dhe iPhone

Aug 13 2010
0 Shpërndarje
Paraqitet Photoshop Express për iPad dhe iPhone

Photoshop Express, është aplikacioni i ri, cili më parë ofrohej për iPhone por quhej Photoshop.com Mobile.

Aplikacioni i ri tani sjellë veglat e editimit në iPad, dhe e bënë më të lehtë editimin, shkëmbimin dhe organizimin e imazheve tuaja. |

Disa veçori të Photoshop Express për iPad dhe iPhone përfshijnë aftësinë për të bërë crop, për të rrotulluar dhe shfletuar imazhet tuaja si dhe për të shtuar një bashkësi të gjerë të efekteve si vignette, vibrant dhe disa të tjera.

Gjithashtu ka një bashkësi të përshtatjeve për ekspozim, ngjyra, bardh e zi, pastaj aplikacioni mund të përdoret edhe për editim të fotografive në moduset portrait dhe landscape, etj.

Photoshop Express mund të shkarkohet pa pagesë edhe për iPad e edhe për iPhone nga iTunes App Store.

Tags >

Adobe
Lajmet e fundit>