Softuer

Paraqitet versioni i ri i softuerit të testimit, 3DMark 11

Dec 8 2010
0 Shpërndarje
Paraqitet versioni i ri i softuerit të testimit, 3DMark 11

Versioni më i ri 3DMark 11 është krijuar në veçanti për testim në industrinë e gejmerëve me Direct X11 dhe tani përmban edhe një seri të testimeve Full HD përgjatë gjashtë testimeve të reja.

Nëse dëshironi të testoni edhe ju kompjuterin tuaj, atëherë ju mund të zgjidhni njërën prej këtyre opsioneve të mëposhtme ose të shkarkoni një version bazë pa pagesë:

  • 3DMark11 Basic Edition: Versioni pa pagesë ofron një numër të pakufizuar të testimeve duke përdorur preset të performancës pa ndonjë afat skadimi ose regjistrimi.
  • 3D Mark 11 Advanced Edition: Advanced Edition ofron të gjitha presets, karakteristika të veçanta, benchamrk looping, ruajtje të pakufishme të rezultatit online, menaxhim offline të rezultateve dhe shumë të tjera, për 19.95$.
  • 3D Mark 11 Professional Edition: Ky është i vetmi version i licencuar për përdorim komercial, duke hapur të gjitha veçoritë, veglat për linjë komanduese, veglat e kualitetit të imazhit, përkrahje teknike, etj. Çmim është 995$.

Ju mund ta shkarkoni versionin e ri të 3DMark 11 në ueb faqen e Futurmark, ndërsa më poshtë mund të shihni një video të shkurtër rreth 3DMark 11.

Lajmet e fundit>