Biznes

Partnerët e Facebook ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për Libra

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 23 Tetor 2019
Asnjë prej 20 firmave të cilat kanë bashkëpunuar me Facebook lidhur me kriptomonedhën Libra, nuk kanë dhënë ende asnjë mbështetje financiare. Partnerët e Facebook ende nuk kanë dhënë mbështetje financiare për Libra

Asnjë prej 20 firmave të cilat kanë bashkëpunuar me Facebook lidhur me kriptomonedhën Libra, nuk kanë dhënë ende asnjë mbështetje financiare.

Facebook tha në Qershor se bashkëthemeluesit duhet të injektonin 10 milionë dollarë secili por deri më sot asnjë marrëveshje nuk është finalizuar.

Ngritur nga Facebook për të mbikëqyrur kriptomonedhën Libra, Libra Association zyrtarisht u themelua më 14 Tetor pak ditë pasi disa firma të profilit të lartë si MasterCard, Visa dhe PayPal e braktisën.

Facebook thotë se influenca e rrjetit social është e kufizuar dhe 20 anëtarët e tjerë janë të barbartë me rrjetin social në vendimmarrje.

Zuckerberg tha përpara Kongresit Amerikane se Facebook nuk do të lançojë kriptomonedhën në asnjë vend të botës ku rregullatorët nuk janë të kënaqur.

Por shtoi se nëse “ne nuk inovojmë, lidershipi financiar nuk është i garantuar për Amerikën.” /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Blerja e fundit e Facebook në rrezik