Lajmet

Pas 17 viteve, Doom tani lejohet në Gjermani

Publikuar , 01 Shtator 2011
0
Pas 17 viteve, Doom tani lejohet në Gjermani
Në Gjermani është hequr bllokada ndaj lojës Doom për tinejxherë pas 17 vjetësh.
Video loja klasike ishte vendosur në një indeks të titujve të kontrolluar në vitin 1994 pasi që ishte vlerësuar si dëmtuese ndaj të rinjëve.
Shitjet e kësaj loje ishin ndaluar në dyqane dhe blerja duhej të bëhej vetëm nga të rriturit.
Rregullat kanë qenë reklasuese sepse zyrtarët besojnë që Doom është tani vetëm për interesim artistik dhe shkencor dhe nuk do të bëjë thirrje për veprime të këqija nga të rinjët.
Sidoqoftë, një version i lojës mbetet si e indeksuar për shkak se paraqet disa simbole naziste në disa nivele./pcworldalbanian
LEXO EDHE:  100 ekzekutivët më të mirë në botë sipas Glassdoor

Lajmet e fundit>