Ja se si

Pastroni telefonin tuaj Android me 1-Click Cleaner

Publikuar , 24 Qershor 2011
0
Pastroni telefonin tuaj Android me 1-Click Cleaner

Si të pastroni telefonin tuaj Android me 1-Click Cleaner?

      Instaloni 1-Click Cleaner nga dyqani për aplikacione;
      Hapni aplikacionin. Ju do të shihni një rreth të madh në qendër, duke pritur që ju ta prekni.      Nëse përzgjedhni “do not prompt after”, nuk do të ua paraqes promptin në të ardhmen;
      Sapo të ketë mbaruar, do të paraqes një raport të gjërave të cilat janë fshirë.

Përveç fshirjes me një klikim, ekziston mundësia edhe e fshirjes së gjërave individualisht si pastrimi i cache-it, i SMS-ve, i historisë ose pastrimi i thellë.

1. Pastrimi i SMS-ve ju mundëson që lehtësisht të fshini shumë porosi njëkohësisht. Ky pastrim ju ofron mundësinë për të shkuar në aplikacionin tuaj për SMS dhe të fshini porositë individualisht.   

2. Pastrimi i historisë vjen në dy pjesë: historia e bazuar në ueb dhe historia e thirrjeve. Historia e bazuar në ueb ka të bëjë me çështjet si historia në shfletues, historia e kërkimeve në Gmail, rezultatet e kërkimeve në hartat e Google dhe rezutlatet e kërkimeve në dyqan për aplikacione. Historia e thirrjeve fshin regjistrimet e thirrjeve.

3. Përdorimi i një pastrimi të thellë mund të ju mundësojë skanimin e kartës SD për skedarët e panevojsëm që kanë mbetur nga apliakcionet që ju tashmë i keni fshirë.

3. Using deep clear, you can scan  SD card for useless files left over by apps that you have uninstalled.

Klikoni këtu për të shkarkuar 1-Click Cleaner./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  3 mënyra si të aktivizoni Wi-Fi në kompjuterin tuaj Windows 10

Lajmet e fundit>