Vëzhgim

Pavarësohu nga Angry Birds

Publikuar , 15 Shtator 2011
0
Pavarësohu nga Angry Birds

Çdo problem e do një zgjidhje, ngjashëm me çdo sëmundje që kërkon ilaç për shërim. Në mënyrë analoge vlen edhe për varshmërinë nga kjo lojë. Nëse jeni të varur nga kjo lojë, atëherë ekziston një zgjidhje nga AYTM që janë konsultuar me psikologët dhe kanë analizuar shumë statistika.

Nëse “terapia” e ndërmarrur ju ka ndihmuar, mos ngurroni të na tregoni në komente për përvojën tuaj./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Lufta e Instagram me popullaritetin fals jep efektet e para

Lajmet e fundit>