Biznes

PayPal lançon një dyqan për dhurata dixhitale

Publikuar , 03 Dhjetor 2013
PayPal lançon një dyqan për dhurata dixhitale

paypal-store1Disa javë pas shtimit të mbështetjes për kartat me parapagim, gjiganti i pagesave PayPal ka lëshuar dyqanin e vet të dhuratave dixhitale për t’iu mundësuar konsumatorëve nga SHBA-ja që të blejnë karta dhurate për shokët dhe familjen duke përdorur shërbimin e vet.

Dyqani PayPal Digital Gifts është lëshuar me një bashkëpunëtor fillestar – Apple, që është duke ofruar kuponë të imunes, por PayPal premton që “do të shtojë më tepër shumë shpejt” dhe po ashtu do të listojë marrëveshjet dhe ofertat në mënyrë periodike.

Për të blerë: konsumatorët zgjedhin dhuratën, i shkruajnë hollësitë e llogarisë së tyre në PayPal dhe më pas i japin hollësitë e personit të cilit i dërgohet. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Bitcoin po performon më mirë sesa ari dhe argjendi

Tags >

paypal