Lajmet

PC World Albanian – Dhjetor 2010

Publikuar , 07 Dhjetor 2010
0
PC World Albanian – Dhjetor 2010
TEMAT E NUMRIT
 • 100 produktet e vitit 2010. Celularët dhe aplikacionet më të mira mobile e deri  tek web faqet, PC-të  dhe elektronikat më  të mira. Ja përzgjed- hja jonë e pajisjeve  dhe shërbimeve më  të mira të vitit
 • Windows më i mençur.  55 këshilla për Windows 7 që  do të rrisin produktivitetin tuaj,  duke ju mundësuar të arrini më  shumë në më pak kohë
 • HDTV-të më të nxehtë. Kuptoni se cilët janë fituesit në tri  kategori të ndryshme të madhë- sive, prej 40 deri në 55 inç
DEPARTAMENTET
 • Teknokoment
 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit
NJË HAP PARA
 • Shkëputni kabllot, po guxuat!
 • I fuqishmi Windows Phone 7
 • Cacttus pajis dy shkolla në Kosovë me pajisje IT 
VËZHGIM
 • Përtej PayPal
 • Blerës skeptik
BIZNES
 • Zgjidhjet për video konferenca
 • Panasonic në Tiranë
ALARM SIGURIE
 • Rreziku nga adware
 • Prishje dhe ndreqje
GAMEWORLD
 • GameWorld në PCWorld
  Për herë të parë shtojca e dedikuar për gejmerë
 • Në analizë: Call of Duty: Black Ops
OPENWORLD
 • OpenWorld në PCWorld
  Shtojcë e dedikuar për entuziastët e softuerit të lirë dhe të hapur
 • Cilat distribucione janë për ju
LEXO EDHE:  Office Online do të quhet thjeshtë Office

Lajmet e fundit>