Lajmet

PC World Albanian – Mars 2011

Publikuar , 15 Mars 2011
0
PC World Albanian – Mars 2011
TË VEÇUARA
 • 21 Misteret më të mëdha kompjuterike. Prej shiritave me vegla e deri tek  videot që nuk hapen, ne zbulo- jmë të vërtetën e problemve më  të mëdha kompjuterike që ju  preokupojnë.
 • Drejto-dhe-fotografo. Sikurse SLR-të digjital, modelet  e nivelit të lartë ofrojnë kualitet  të shkëlqyer të fotografive dhe  kontrolle manuale.
 • Superfuqitë e sigurisë. Malware po evulon më shpejt se  kurrë, por cilat janë programet  më të mira antivirus të cilat do  të bëjnë punën më të mirë në  mbrojtjen e kompjuterit tuaj.
DEPARTAMENTET
 • Teknokoment
 • PCWA Forumi
 • Përzierje
NJË HAP PARA
 • Gjendja e Windows 8.  Ne përcollëm faktet, thasheth- emet dhe spekulimet.
 • IT infrastrukturë.  Për vizitë në shkollën fillore  “Sami Frashër” në Prishtinë,  Kosovë.
BIZNES
 • HP: Blini produkte origjinale
 • Kosova në CeBIT
ANALIZA DHE RENDITJE
 • Panasonic Convetion 2011. PCWorld Albanian ishte për vizitë   në Londër dhe përcolli nga afër  ngjarjen.
INTERVISTË
 • Xhakli flet për PCWA. Ndërmarrësi i suksesshëm dhe  themeluesi i Fast Europe Ventures – FEV, Kushtrim Xhakli flet për PCWorld Albanian.
GAMEWORLD
 • Diablo 3 – Çka na pret me titullin e ri nga  Blizzard Entertainment? A do të  jetë ky titulli që kemi pritur?
 • Personazhet më të djallëzuar
OPENWORLD
 • OHapni formatet PDF – Shfrytezoni Google Chrome për  të hapur formatet PDF
 • MIT OpenCourseWare 
LEXO EDHE:  Duke hapur një GIF të thjeshtë mund të bini pre e një sulmi kibernetik në Microsoft Teams