Lajmet

PC World Albanian – Nëntor 2010

Publikuar , 08 Nëntor 2010
0
PC World Albanian – Nëntor 2010
TEMAT E NUMRIT
 • Vendet më të rrezikshme në web. Po, është fushë e minuar atje dhe ky artikull është një udhërrëfyes, për rreziqet e pranishme, për shkallën e rrezikut dhe si të qëndroni në zonën e sigurt.
 • Fotografoni më së miri. A dëshironi fotografi të mprehta, qytete të bukura gjatë natës dhe fotografime të tjera të vështira? Përdorini moduset e skenave të aparatit dhe përshtatjet manuale.
 • Gjithçka-në-një për të gjithë. Më të fuqishëm se netbook, më të lirë sesa laptop të krahasueshëm. Këta janë PC fitimtarë për të gjithë.
DEPARTAMENTET
 • Teknokoment
 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit
NJË HAP PARA
 • Bezdi mobile të web-it
 • Samsung Galaxy Tab
BIZNES
 • Instalimi i një Blade Server
 • Rrjet
 • NetApp&Fujitsu në Kosovë
ALARM SIGURIE
 • Rreziku nga imazhet digjitale
 • Prishje dhe ndreqje
 • Vëzhgim privatësie
ANALIZA&RENDITJE
 • Pajisje USB për magazinim
Edukim IT
 • Rifreskimi i web faqes.
JA SE SI
 • Këshilla si të blini HDTV
 • Kompjuteri pa telashe i Rick Broidas
LEXO EDHE:  Ja sesi dy studentë Kinezë në SHBA morën nga Apple iPhone me vlerë 900,000 dollarë

Lajmet e fundit>