Lajmet

PC World Albanian – Prill 2011

Publikuar , 12 Prill 2011
0
PC World Albanian – Prill 2011
TË VEÇUARA
 • Gjenerata e ardhshme e procesorëve të Intel. Gjenerata më e fundit e CPU-ve  Core i5 dhe i7, të koduar me  emrin Sandy Bridge, ofrojnë per- formancë të përmirësuar në shpe- jtësi dhe efikasitet. Ekspertët  tanë i kanë shikuar detajet.
 • Shpejtoni kompjuterin tuaj. Ne shikuam 24 pjesë nga hardu- eri, softueri dhe rrjeti për t’i dhë- në kuptim PC-së suaj. Gjithashtu:  Këto avancime tani kanë kuptim.
 • Digjitalizoni jetën tuaj analoge. Ja se si të konvertoni  mediat tu- aja analoge (video, LP, fotografi,  etj) në skedarë digjitale. Lexoni  dhe mësoni sesi ta kapërceni këtë  proces me shumë lehtësi.
DEPARTAMENTET
 • Teknokoment
 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit
NJË HAP PARA
 • Revolucioni i tabletëve.  2011 në fakt mund të jetë viti i  tabletëve, por pengesat janë përpara.
 • Instagram
 • Universum me metoda bashkëkohore të mësimit
BIZNES
 • Produktet për mbushje pa tela. Tre produkte premtojnë të  mbushin celularët tuaj.
ANALIZA DHE RENDITJE
 • HP ProBook 4520s.Ne analizuam produktin me të ri të HP që ka arritur në Kosovë.
 • Sony Vaio L21
 • Panasonic HDC-SD90 
 • HP Photosmart eStation
 • Dell Streak 7
GAMEWORLD
 • Analizë: Bulletstorm. Ne analizuam lojën më të re të  Electronic Arts.
 • Miu i ri nga SteelSeries
 • Top lojërat e muajit
OPENWORLD
 • Si të instaloni Ubuntun –  Lexoni në detaje hapat që duhet  të ndjekni për të instasluar siste- min operativ me kod të lirë dhe  të hapur.
LEXO EDHE:  Njihuni me telefonin e parë në botë me 16GB RAM