Lajmet

PC World Albanian – Shtator 2010

Publikuar , 07 Shtator 2010
0
PC World Albanian – Shtator 2010
TEMAT E NUMRIT
 • Sa dini për kompjuterin? Sa keni përparuar në rrugën e shfrytëzuesve të kompjuterëve? Sfidoni vetën me testin tonë – dhe mësoni disa gjëra gjatë rrugës.
 • Betejë shfletuesish – 2010. Një ueb shfletues duhet të jetë i shpejtë por gjithashtu duhet të ketë ndërfaqe të pastër, siguri dhe shtojca të shumta. Ja sesi u prezantuan ata.
 • Kurseni para me këta printerë cikërrimtar. Tek printerët, gjërat që shpenzohen mund të rrisin koston shumë shpejt. Ne testuam 12 printerë të lirë për të kuptuar cili ju kushton më pak.
DEPARTMENTS
 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit
NJË HAP PARA
 • Shfletuesi juaj në pesë vite
 • Beta vëzhgim
 • FANATIK
VËZHGIM
 • Google është gjigant
 • Blerës skeptik
 • Në anën tuaj
BIZNES
 • IPv6 po vjen
 • TEB StarCard
 • Cacttus ARK
ALARM SIGURIE
 • Vjedhjet e të dhënave
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie
ANALIZA&RENDITJE
 • iPhone 4 vs. Droid X
 • Top 10 celularët
 • Qnap TS-259 NAS
 • Top 10 All-in-One PC-të
 • Stop 10 Laptopët ultraportabil
 • Shkarko këtë
LEXO EDHE:  18 vjeçari kërkon 1 miliardë dollarë nga Apple sepse ishte arrestuar në mënyrë të padrejtë

Lajmet e fundit>