Lajmet

PCWorld Albanian – Dhjetor 2009

Dec 9 2009
0 Shpërndarje
PCWorld Albanian – Dhjetor 2009

TEMAT E NUMRIT

 • PC World 100: Produktet më të mira të vitit
  Shumë harduer, softuer dhe shërbime të mira kanë kaluar para syve tanë këtë vit. Ja më të mirat – produktet të cilat kemi dashur t’i kemi edhe pasi që i kemi testuar
 • TV-ja që keni dashur
  Tiparet e HDTV vazhdojnë të zhvillohen shumë shpejt, në fushat që radhiten nga teknologjia me lëvizje të lehta deri tek ajo 3D. Kemi zgjedhur më të mirët nga modelet 40 dhe 47 inç

VËZHGIM

 • Shmangni tarifat e operatorëve
  Minimizoni tarifat e shërbimeve të telefonit duke kontrolluar pesë gjëra kruciale
 • Blerësi skeptik
 • WordPress, interesant!

DEPARTAMENTET

 • Teknokoment
 • PCWA Forum
 • Edukim IT
 • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

 • Google Chrome OS: Sistemi Operativ, ashtu si nuk e kemi parë ndonjëherë
 • Telefona të nxehtë për fundin e vitit

BIZNES

 • Ndërtoni një rrjet social
  Ning është i lehtë për t’u ndryshuar
 • Kriza ekonomike dhe tregu i kompjuterëve
 • STIKK: Tregu i TI-së në Kosovë i barabartë me atë në Shqipëri

ALARM SIGURIE

 • Mashtruesit lëkundin disa karrema të markës së re 
 • Gabime dhe riparime
 • Kali trojan i bankave fsheh paratë e vjedhura
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA&RENDITJE

 • E-book Lexuesit
 • Një grumbull lexuesish me kualitet të mirë të përshtatshëm kudo
 • Top 10 telefonat celularë
 • Top 10 printerët multifunksionalë
 • Top 10 disqet e jashtme
 • HP TouchSmart 600

JA SE SI

 • Privatësia në rrjetet sociale
  Rregullat për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale në Facebook dhe Twitter
 • Linja e përgjigjeve

 

 

Lajmet e fundit>