Lajmet

PCWorld Albanian – Janar 2010

Dec 29 2009
0 Shpërndarje
PCWorld Albanian – Janar 2010

TEMAT E NUMRIT

 • Shpejtoni gjithçka
  A e ka humbur kompjuteri juaj shpejtësinë? Po interneti dhe printeri juaj, apo ndoshta edhe telefoni juaj i mençur? Ndiqni udhëzimet tona që të shpejtoni sistemin tuaj dhe të fuqizoni pajisjet e tjera teknologjike.
 • Teknologjia në të ardhmen
  Një shikim në të ardhmen e afërt, ku shpalosen teknologjitë e reja që do të ndryshojnë mënyrën se si njerëzit do të punojnë, luajnë dhe do të kenë  interaktivitet: 3D TV, USB 3.0 dhe video transmetim i bazuar në Wi-Fi. Si do të ndikojnë këto zbulime në jetën tuaj?
 • Antivirus i avancuar
  Në fushën e malware-ve të shumtë, mbrojtja me antivirus është e domosdoshme. Kemi testuar 11 programe premtuese që të gjejmë zgjidhjen më të mirë për kompjuterin tuaj.

DEPARTMENTE

 • PCWA Forum
 • Edukim IT
 • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

 • Office 2010: Shikimi i parë
  Zbuloni çfarë tiparesh ka brenda vetes kompleti beta i Microsoft-it.
 • Beta Vëzhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • Ç’bllokoni iPhonin tuaj?
  Risku i aplikacioneve falso.
 • Blerësi skeptik
 • Në anën tuaj

BIZNES

 • Marketing efektiv me e-mail
  Rregulloni shënjestrën, ndiqni rezultatet.
 • Rrjet
 • Tech Audit
 • STIKK mban Panair Pune

ALARM SIGURIE

 • Trojanët e ri janë përmirësuar
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

 • Pajisjet GPS
  Tiparet e përmirësuara dhe çmimet e ulëta i përmirësojnë këta bashkëpilotë.
 • Top 10 Pajisjet Bluetooth
 • Acer Aspire One D250-1613
 • Motorola Cliq, Motorola Droid
 • Top 10 NAS Pajisjet
 • Quicken Premier 2010

JA SE SI

 • Sinkronizoni të dhënat në shumë pajisje
 • Kompjuter pa telashe

 

Lajmet e fundit>