Lajmet

PC World Albanian – Korrik/Gusht 2010

Aug 5 2010
0 Shpërndarje
PC World Albanian – Korrik/Gusht 2010
TEMAT E NUMRIT
 • Sekretet e programeve. Nga opsionet e panjohura e deri te shkurtesat e fshehura dhe shtesat misterioze, këtu janë 55 gjëra të çmuara që do t’ju ndihmojnë t’i kontrolloni programet që përdorni çdo ditë
 • Branda Office 2010. Suita më e fundit Office e Microsoft-it, ofron rafinim dhe veçori të reja, duke përfshirë versione web të Word, Excel, PowerPoint dhe OneNote. Para jush pamje në detaje.
 • Netbook-u që ju nevojitet. Pavarësisht nëse dëshironi të shihni video në definicion të lartë, të punoni me orë të gjata apo të akomodoni buxhetin tuaj, netbook-ë të mrekullueshëm do të gjeni gjithandej.
DEPARTMENTS
 • PCWA Forumi
 • Teknokoment
 • Përzierje 
NJË HAP PARA
 • Kërcënime të reja të privatësisë Ata përfshijnë faqe të rrjeteve sociale, tregtarë online dhe ju.
 • Beta vëzhgim
 • FANATIK
VËZHGIM
 • Evitoni mashtrimet e Craigslist Mashtruesit janë të pranishëm në faqen e popullarizuar.
 • Blerës skeptik
BIZNES
 • Biznesi juaj në re Integroni aplikacionet Office të kompanisë suaj në Office, me vegla të bazuara në Internet.
 • Rrjet
 • Tech Audit
ALARM SIGURIE
 • Bugnets: Spiunim nga larg Malwaret shumë shpejt do të marrin kontrollin e telefonave tuaj.
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie
ANALIZA&RENDITJE
 • Celularët më të mirë në bazë të Operatorëve Ne renditim pajisjet më të mira nga AT&T, Sprint, T-Mobile, dhe Verizon.
 • Top 10 Laptopët
 • 5 PC-të me gjthçka në një
 • Canon dhe Kodak Inkjet MFP
 • Sony dhe Vizio Blu-ray lexues
 • Sherwood NetBoxx R-904N
 • Shkarko këtë
JA SE SI
 • Qëndroni të sigurt në Wi-Fi Publik

Lajmet e fundit>