Lajmet

PCWorld Albanian – Maj 2010

Publikuar , 10 Maj 2010
0
PCWorld Albanian – Maj 2010

TEMAT E NUMRIT

 • Siguri Maksimale
  Përmbledhja vjetore e testit tëri të kompleteve të sigurisë në Internet për të gjetur mbrojtjen më të mire për PC-në tuaj – dhe atë më pak të ngarkuar.
 • I humbur!
  Të humbni një pajisje me informacione ju rrezikon juve
  dhe informacionet benda asaj pajisje. Ja se si të ktheni gjërat
  tek ju pa përjetuar ndonjë katastrofë.
 • Kryeministri Berisha takohet me përfaqësuesit e ICT-së

DEPARTMENTE

 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

 • TV dixhital mobil
  TV dixhital mobil vjen tek ju me një ekran të vogël
 • Beta Vëzhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • Si të shfrytëzoni analizat epërdoruesve
  Bëni hulumtimet tuaja dhevendosni vet
 • Blerësi skeptik
 • Në anën tuaj

BIZNES

 • Veglat për bashkëpunim online
  Shpërndani punën tuaj kudo ne kohë reale
 • Rrjet
 • Tech Audit

ALARM SIGURIE

 • Rreziqet e aplikacioneve mobile
  Aplikacionet për GPS dhe lokacione,
  përveç argëtimit i kanë edhe rreziqet e veta

ANALIZA & RENDITJE

 • USB 3.0 Është duke ardhur
  Hard disqet e reja janë produktet e para 3.0. Dhe janë të shpejtë.
 • Top 10 Laptopët e përgjithshëm
 • Creative Vado HD
 • Top 10 PC të fuqishëm
 • Top 5 Color Inkjet Printerët

JA SE SI

 • Projekte kreative për printerin tuaj
  Printeri juaj inkjet mund të shtyp më shumë se raporte apo fotografi
LEXO EDHE:  Microsoft prezanton gjeneratën e 7-të të Surface Pro