Lajmet

PCWorld Albanian – Prill 2010

Publikuar , 02 Prill 2010
0
PCWorld Albanian – Prill 2010

TEMAT E NUMRIT

 • Gjëra të mira falas
  Koleksioni ynë i shkarkimeve falas dhe i web shërbimeve të cilat ju ndihmojnë të ndryshoni kompjuterin tuaj, të përmirësoni produktivitetin dhe të shikoni materialet tuaja multimediale
 • Gjeni desktopin tuaj për Windows 7
  Nëse doni të merrni një desktop të ri me SO të ri të Microso, shikoni listën tonë me disa nga ofertat më të mira.
 • Kurthi i abonimit
  Për shumë njerëz, abonimi në shërbime me pagesë nuk është edhe aq i dashur dhe nganjëherë i imponuar. Ja se si t’i shmangni këto abonime të padëshiruara

DEPARTMENTE

 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

 • Testet e shpejtësisë së 3G
  Ndryshimet në rrjetin e AT&T kanë sjellë shërbim më të mirë.
 • Beta Vëzhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • A kursejnë para printerët e Kodak?
  HP sfidon pohimet e konkurrentit
 • Blerësi Skeptik

BIZNES

 • Kaloni në Cloud Computing
  Këshilla për lëvizje të kujdesshme
 • Rrjet
 • Tech Audit

ALARM SIGURIE

 • Mbroni të dhënat në disqet portative
  Enkriptoni informatat tuaja në pajisjet të tilla që t’i mbroni nga humbja apo vjedhja.
 • Gabime & Riparime
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

 • 10 Aplikacionet bazë për Android
  Merrni këto aplikacione të dobishme për telefonin tuaj Android.
 • Bookeen Cybook Opus
 • Top 10 Laptopët ultraportativ
 • Top 10 Solid-State Disqet

JA SE SI

 • Këshilla për shpëtim nga përkrahja teknike
  Para se të telefononi hulumtoni si të zgjidhni problemin tuaj.

 

LEXO EDHE:  Pas një dite të vështirë Facebook, WhatsApp dhe Instagram rikthehen normalitetit

Lajmet e fundit>