Lajmet

PCWorld Albanian – Qershor 2010

Publikuar , 14 Qershor 2010
0
PCWorld Albanian – Qershor 2010

TEMAT E NUMRIT

 • 52 Faqe jashtëzakonisht
  Interneti është plot me vegla praktike dhe shërbime inovative që mund të shpejtojnë produktivitetin tuaj, të përmirësojnë komunikimin dhe shumë të tjera.
 • iPad kundër të gjithëve
  Tableti i Apple – për të cilin është trumbetuar si zëvendësim për notebook PC, e-lexuesit, smartfonët dhe pajisjet e lojërave. Ja realiteti rreth kësaj pajisje.
 • Testet GPS: Shumë mënyra për të gjetur rrugën tuaj
  Kemi shikuar opsionet për marrjen e informatave rreth lokacioneve; me pajisje të dedikuara, aplikacione mobile ose shërbime online të bazuara në serverë.

DEPARTMENTE

 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

 • Konkurrencë e shëndoshë
  Rivalët e Apple i futen punës për të prodhuar tabletin që do të sfidojë iPad.
 • Beta Vëzhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • Modelet e duhura në aparate
  Ndiqni të dhënat mjeksore online
 • Blerësi skeptik
 • Në anën tuaj

BIZNES

 • Menaxhimi i konsumatorëve online
  Shërbimet vendosin CRM në sisteme cloud
 • Rrjet
 • Tech Audit

ALARM SIGURIE

 • Të dhëna në pajisje të vjetra
  Para se të shisni pajisje apo PC-në të vjetër, shkatërroni të dhënat brenda saj.
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

 • USB 3.0 Është duke ardhur
  Modelete e sotme point-andshoot ofrojnë gjëra interesante.
 • Top 10 printerët laserik
 • Adobe Photoshop CS5
 • Top 10 kompjuterët desktop
 • Top 10 laptopët ultraportabël
 • HTC HD2
 • Shkarko këtë

 

LEXO EDHE:  Telefonët e rangut të mesëm kanë ndihmuar Samsung në Europë