Lajmet

PCWorld Albanian – Shtator 2009

Publikuar , 31 Gusht 2009
0
PCWorld Albanian – Shtator 2009

TEMAT E NUMRIT

 • Kartelat grafike. Kësaj radhe ne po kërkojmë çmim të arsyeshëm dhe performancë
  të qëndrueshme në lojëra, por a do të na ofrohet kjo me këto gjashtë kartela? Këtë do ta kuptoni në vazhdim të artikullit..
 • Interneti intenziv. Ju nevojitet të navigoni me shpejtësi nëpër faqet tuaja të preferuara? Këto marifete të brendshme – disa nga vetë zhvilluesit e këtyre faqeve – do t’ju ndihmojnë t’i mbaroni punët shumë shpejt në web faqe të popullarizuara.
 • Merrni maksimumin nga HDTV-ja juaj. Për një performancë optimale nga HDTV-ja , nuk duhet vetëm të vini në punë setin. Ndiqni udhëzi met që nga pozicionimi e deri te kalibrimi i ekranit dhe zërimit.

DEPARTMENTE

 • PCWA Forum
 • Teknokoment
 • Përzierje

NJË HAP PARA

 • Google’s Chrome OS. I fokusuar në Netbook, ky aplikacion online mund të paraqet revolucion.
 • Lajm
 • Beta Vëzhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • Një tranzicion televiziv? Kanalet e vjetra analoge humbin.
 • Blerës skeptik
 • Në anën tuaj

BIZNES

 • Videopromovimi i kompanisë. Mund të jenë të shkurta, të thjeshta, të bien në sy.
 • Rrjet

ALARM SIGURIE

 • Twitter – fushë e minuar. Me rritjen e shërbimit, malware-t, hack dhe mashtrimet tjera rriten.
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

 • Smartphone-t e sezonës. Provuam katër konkurentë dhe krahasuam tiparet e tyre.
 • PhotoStudio Darkroom 2
 • Udhëzues blerjesh
 • 10 Monitorët me ekran të sheshtë
 • Shkarko këtë
 • 10 Netbook-ët më të mirë

JA SE SI

 • Jepini Harduerit jetë të re. Përditësimi firmuerit ofron stabilitet dhe tipare të reja.
 • Linja Linux
 • Kompjuter pa telashe nga Rick Broida
   
LEXO EDHE:  Samsung surprizon me datat e lëshimit të smartfonëve të rinj Galaxy