Lajmet

PCWorld Albanian – Tetor 2009

Publikuar , 05 Tetor 2009
0
PCWorld Albanian – Tetor 2009

TEMAT E NUMRIT

 • Software Freedom Kosova 2009
  Më 29 gusht, në ambientet e Fakultetit Teknik _ lloi konferenca vjetore mbi so_ uerin e lirë dhe të hapur, e cila u  organizua nga Asociacioni Kosovar për Softuer të Lirë dhe të Hapur (FLOSSK) dhe Universiteti i Prishtinës.
 • Shëroni harduerin tuaj
  Thani ujin e derdhur, ndërroni bateritë e prishura dhe probleme të tjera të jetës teknologjike që mund të rrezikojnë pajisjet tuaja. Por mos u dëshpëroni, këto këshilla do t’ju ndihmojnë.
 • A mund t’i besoni mbrojtjes të antivirusëve falas?
  Nëse dëshironi të keni softuer sigurie që nuk ju zbraz kuletën, keni shumë opsione. Kemi testuar tetë aplikacione  antivirusë për zbulimit, shpejtësinë dhe dezinfektimin e tyre.

DEPARTMENTE

 • PCWA Forum
 • Përzierje

NJË HAP PARA

 • Pasqyra e Windows 7
 • Ja çka dijmë dhe nuk dijmë rreth
 • Sistemit Operativ të ardhshëm.
 • Lajm
 • Beta vezhgim
 • Fanatik

VËZHGIM

 • Kostoja reale e Smartphone-ve. Fatura në fund të muajit mund t’ju befasojë.
 • Blerës skeptik
 • Në anën tuaj

BIZNES

 • Përdorni Makina Virtuale në punë. Ato mund të kursejnë para dhe kohë.
 • Rrjet

ALARM SIGURIE

 • A është kompjuteri juaj i infektuar me Bot? Mund të merrni hapa të thjeshtë të identifikoni dhe shkatërroni pushtuesit.
 • Gabime dhe riparime
 • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

 • Disqet Solid-State. Kemi testuar tetë SSD që premtojnë shpejtësi të rrufeshme dhe veprime të shpejta.
 • Top 10 laptopët të fuqishëm
 • Top 10 printerët Color Laser
 • Top 10 aparatet Point & Shoot
 • TomTom Go 740 Live
 • LCD nga HP me ekran të gjerë
 • Shkarko këtë

JA SE SI

 • Shkëputni kabllorin tuaj. Kurseni para me DVR të lidhur me internet ose me një PC qendër mediale.
 • Linja e përgjigjeve
 • Linja e Linux
 • Kompjuter pa telashe nga Rick Broida

   

LEXO EDHE:  AKEP, ja domainet .al që duhet tu përditësohen të dhënat