Lajmet

PC World Albanian – Korrik/Gusht 2009

Publikuar , 01 Korrik 2009
0
PC World Albanian – Korrik/Gusht 2009
TEMAT E NUMRIT
 • Lojë në pushime. Kultura e të shijuarit të lojërave më të fundit në opsionet më të mira ka përparuar prej disa kohësh edhe në vendin tonë, por cilat janë opsionet më të mira që të mos largoheni nga dyqani me vrap?
 • 52 Thjeshtoni jetën tuaj. Jeni stresuar? Jeni lënduar? Jeni alarmuar? Përcillni udhëzimet tona dhe me ndihmen e pajisjeve teknologjike dhe internetit mund të shmangni shumë probleme dhe të thjeshtoni jetën tuaj.
 • Fotografoni dhe kurseni. Kamerat dixhitale nën 200$ po bëhen gjithjë më të mira. Pavarësisht kërkesës tuaj për një kamerë kaulitetin e fotogra_ së, jetëgjatësinë e baterisë, apo dizajnin përmbledhja jonë duhet ta ketë modelin që ju përshtatet juve. 
DEPARTMENTS
 • PCWA Forumi
 • Teknokoment
 • Përzierje 
NJË HAP PARA
 • Windows 7 test shpejtësie. Testuam Win 7 Release Candidate kundër Vista në WorldBench 6.
 • Lajm
 • Çfarë ka të re në Win7 RC
 • Fanatik 
VËZHGIM
 • A është një plan Wireless për ju? Plani_kimet buxhetore kanë kufizime.
 • Blerës skeptik
 • Në anën tuaj 
BIZNES
 • Disqe të lidhura në rrjet. Zgjidhni dhe konfiguroni një paisje NAS.
 • Rrjet
 • Virtualizimi e ardhme që ka fi lluar 
ALARM SIGURIE
 • Rritet vjedhja e të dhënave. Mrapa sajë? Krim i organizuar.
 • Gabime dhe riparime
 • Si të siguroni rrjetin tuaj pa tela 
ANALIZA&RENDITJE
 • Kornizat dixhitale më të mira. Sot, kornizat mund të bëjnë më tepër se sa të tregojnë foto.
 • Top 10 Color Inkjet MFP-të
 • Udhëzues blerjesh për Hard Disqe
 • Top 10 telefonat celularë
 • Shkarko këtë
JA SE SI
 • Zotëroni azhurnimin e softuerit. Programet e fundit do t’ju ndihmojë të mbromi PC-në tuaj.
 • Linja e përgjigjeve
 • Kompjuter pa telashe nga Rick Broida
LEXO EDHE:  Iute Credit dhe Monego në “luftë” me BQK