Lajmet

pcworld.al ndërron serverin

Publikuar , 29 Prill 2009
0
pcworld.al ndërron serverin

Për shkak të rritjes së kërkesave dhe numrit të vizitorëve, kemi vendosur që të bëjmë zhvendosjen e web faqes nga serveri i kaluar në një server tjetër të dedikuar i cili do të përmbushë nevojat e web faqes tonë. Kërkojmë mirëkuptim nga vizitorët e web faqes për ndërprerjet që kemi pasur dy ditët e kaluara. 

LEXO EDHE:  Rregullorja e re e AKEP, ndryshojnë kontratat me operatorët celularë

Lajmet e fundit>