Lajmet

PDF Convert në çast kthen një e-mail në PDF

Publikuar , 28 Nëntor 2013
0
PDF Convert në çast kthen një e-mail në PDF

email pdfPDF-të mund të mos bëhen me vështirësi këto ditë, por mund të mos keni qasje gjithmonë në softuerin i cili ju duhet për të kthyer diçka në një PDF.

Për ato momente, PDF Convert është një shërbim që do të kthejë çdo gjë që i dërgoni me e-mail në PDF për pak minuta.

PDF Convert është mjaft i thjeshtë. Vetëm dërgojeni një e-mail tek ndonjëri nga e-mailet e PDF Convert ([email protected], [email protected], [email protected], or [email protected]) dhe do të rikthejë përmbajtjen e atij e-mail tek ju në formë të një PDF-je të ngarkuar.

Është një proces mjaft i lehtë dhe, nëse ju duhet një PDF në shpejtësi, është një mjet i shkëlqyer. Ata që frikësohen sa i përket privatësisë, duhet të dinë që ata i mbajnë e-mailet e juaja vetëm në serverët e tyre, derisa të jetë e nevojshme që të bëhet shndërrimi. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Rekord të ardhurash tek Apple, por nga vjen fitimi më i madh?

Tags >

emailPDF