Lajmet

Përditësimi i fundit i Facebook sjell privilegjet e administratorit dhe lidhje për t’u bashkuar në një grup chat-i

Publikuar , 26 Mars 2018
0
Nëse privilegjet e administratorit nuk janë të aktivizuara, njerëzit që klikojnë në link do të shtohen në grup automatikisht. Përditësimi i fundit i Facebook sjell privilegjet e administratorit dhe lidhje për t’u bashkuar në një grup chat-i

Tani administratorët e grupit kanë më shumë të drejta për të shtuar një anëtar të ri, për të shtuar ose për të hequr një anëtar. Njerëzit preferojnë të krijojnë grupe në Facebook Messenger për shkak të ndërfaqes së tij të lehtë. Sipas Facebook, 2.5 milionë grupe të reja u krijuan në Messenger çdo ditë të vitit të kaluar.

Sa për privilegjet e administratorit, Facebook shpjegon se nëse është një grup chat për një festë të papritur ditëlindje ose një grup studimi, admini do të ketë aftësinë për të hequr anëtarët. Administratorët mund të promovojnë ose “të ulin” çdo person tjetër në bisedën në grup. Këto privilegje do të jenë të paracaktuara. Pra, nëse doni t’i shfrytëzoni këto privilegje ju duhet t’i aktivizoni ato së pari.

Sa për lidhjet që mund të bashkohen, çdokush në grup mund të krijojë një link të zakonshëm. Përdoruesit mund ta dërgojnë këtë link si një ftesë në bisedë. Nëse privilegjet e administratorit nuk janë të aktivizuara, njerëzit që klikojnë në link do të shtohen në grup automatikisht.

Kohët e fundit, kreu i Facebook Messenger David Marcus botoi një postim të ri në blog duke detajuar çështjet që kompania sheh me Messenger. Ai gjithashtu zbuloi disa plane për t’i adresuar këto probleme. Sipas tij, Facebook Messenger do të ketë më shumë fokus në bisedat  audio dhe video  në vitin 2018. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Ministrat Evropian të financave njëzëri kundër Libra dhe kriptomonedhave të ngjashme