Lajmet

Përditësimi i Apple TV 5.2 shton disa karakteristika të reja

Publikuar , 29 Janar 2013
0
Përditësimi i Apple TV 5.2 shton disa karakteristika të reja

Lançimi i iOS 6.1 të hënën mund të ketë kapur vëmendjen më të madhe të ditës, por hobi i preferuar i Apple mori një dashuri të vogël edhe me lançimin e përditësimit të softuerit të Apple TV 5.2.

Kutia set fiton një larmi të karakteristikave të reja që lidhen me iTunes në Cloud, mbështetjes së tastierës Bluetooth, dërgimin Airplay, dhe më shumë të tjera. iTunet e reja në mbështetjen e cloud do të thotë që ju mund të shfletoni dhe të filtroni iTunet,muzikë e marrë si shkëmbim nga iCloud, pa pasur nevojë ta filtroni atë nga një kompjuter tjetër në rrjetin tuaj. Dhe ky tipar punon edhe për konsumatorët pa iTunes Match.

Mbështetja e tastierës së re Bluetooth ju lejon të lidhni tastierën tuaj wireless me Apple TV. Ju mund të lidhni tastierën në Settings> General> Bluetooth, siç Apple e shpjegon në dokumentin e ri mbështetës.

Edhe pse Apple TV ka kohë që është në gjendje të marrë audio dhe video Airplay, tani fiton edhe aftësinë për të dërguar audio Airplay. Ju mund të dërgoni audio nga filma, shfaqje televizive dhe përmbajtje të tjera që ju regjistroni në TV Apple për Airplay, duke lejuar folësit dhe pajisjet të përfshijnë Express AirPort dhe TV Apple të tjera.

Çfarë duhet të presim nga Apple TV

Së fundi, Apple thotë se performanca dhe qëndrueshmëria e adresave të përditësimit 5.2 përmirësohet me iTunes Store, Airplay, Netflix, iTunes Match, dhe lidhjet Wired Ethernet.

Ju mund të instaloni përditësimin direkt nga Apple TV juaj. (PCWorld Albanian)

Apple TV

LEXO EDHE:  Apple iOS 13 shfaq problem me karikuesat wireless

Tags >

AppleTV