Lajmet

Përditësimi i ri i WhatsApp rregullon një problem acarues për përdoruesit Android

Publikuar , 06 Maj 2018
0
Pa dyshim, WhatsApp po punon kaq shumë për ta bërë aplikacionin e saj më të përshtatshëm dhe më miqësor. Përditësimi i ri i WhatsApp rregullon një problem acarues për përdoruesit  Android

WhatsApp është një nga aplikacionet më popullore të mesazheve në botë. Aplikacioni i mesazheve të pavarura ka shumë veçori në të.

Ju mund të bëni thirrje audio dhe video duke përdorur këtë aplikacion. Ju mund të vendosni statusin tuaj që do të zhduket pas 24 orësh ashtu si funksioni i historive në Snapchat ose Instagram.

Sidoqoftë, kur shohim shumë veçori në një aplikacion, ka edhe disa veçori që mund të mos u pëlqejnë të tjerëve. Duke përdorur WhatsApp, përdoruesit mund të dërgojnë edhe shënime me zë.

Por kur një telefonatë ose rënie e baterisë ndërpret regjistrimin e një klipi zanor, mesazhi humbet. Dhe përdoruesit detyrohen të largohen nga aplikacioni. Por tani përditësimi i ri i WhatsApp i rregullon këtë problem acarues për përdoruesit e Android.

Tani, përdoruesit që përdorin funksionin e mesazhit zanor mund ta përdorin atë lehtësisht  pasi tashmë /do ndërprerje nuk do të thotë se mesazhi i tyre do të humbasë. Pra, tani ata mund të dërgojnë mesazhe zanore pa u shqetësuar për humbjen e tyre.

Përditësimi i ri i WhatsApp do t’ju lejojë të lundroni përsëri në aplikacion. Për më tepër, do të gjeni klipin tuaj të zërit të paprekur, të ndalur në pikën ku  e keni ndërprerë.

Ju gjithashtu do të merrni mundësinë që ta dëgjoni sërish mesazhin dhe, ose ta dërgoni te miqtë tuaj ose ta fshini atë.

Pa dyshim, WhatsApp po punon kaq shumë për ta bërë aplikacionin e saj më të përshtatshëm dhe më miqësor. Ky përditësim i ri i WhatsApp do t’i ndihmojë përdoruesit të dërgojnë më lehtë mesazhe zanore. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Rivali më i afërt i WhatsApp sjell një numër të konsiderueshëm funksionesh të reja

Tags >

WhatsApp