Softuer

Përditësohet Kindle për iPad

Publikuar , 21 Dhjetor 2011
0
Përditësohet Kindle për iPad

Amazon ka përmirësuar edhe ndërfaqen e revistës për shkarkime dhe ruajtje të lehta. Ju gjithashtu mund t’i lini PDF-të që të mbushen anash për t’i lexuar mëpastaj.

Sikur të mos ishte e mjaftueshme kjo, Conan O’Brien na sjell dike i cili mund të jetë ose të mos jetë Jeff Bezos i cili adreson disa ankesa të përdoruesve në lidhje me Kindle Fire, duke përfshirë butonin e keqvendosur on/off.

Kjo paraqet një përditësim të rëndësishëm nga ndërmarrja e cila për momentin është duke u kujdesur për platformën e vet sfiduese për tablet dhe mund të thuhet që ky veprim paraqet një hap befasues./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Apple Arcade është një abonim me pagesë me akses në mbi 100 lojëra